EU Parliament building

Emmi Mäkelästä MEP Heinäluoman avustaja

Tammikuussa MEP Eero Heinäluoman tiimi täydentyy, kun uutena kotimaan avustajana aloittaa YTM Emmi Mäkelä. Mäkelä tulee avustamaan Heinäluomaa sekä kotimaan että EU-parlamentin tehtävissä. Aiemmin hän on toiminut poliittisena avustaja sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä sekä useissa erilaisissa poliittisissa ja viestinnällisissä tehtävissä kansainvälisillä kentillä. Viimeisimmässä tehtävässään Mäkelä toimi ulkoministeriössä Afganistan-kehitysyhteistyökonferenssista vastanneessa sihteeristössä.

”On hienoa saada Mäkelän asiantuntemus osaksi tiimiämme. Korona-aika on muuttanut parlamenttityön painopisteitä ja kotimaan avustajatiimin täydennys tuli ajankohtaiseksi. Siihen tehtävään Mäkelä antoi vakuuttavan vaihtoehdon”, Heinäluoma kommentoi.

”Mahdollisuus työskennellä osana Heinäluoman taustajoukkoa on arvokas tilaisuus syventää osaamista niin EU-tason päätöksenteosta kuin meppien työstä. Eeron poliittinen kokemus on huikea, arvostan hänen asiantuntemustaan suuresti”, Mäkelä kertoo.

Mäkelä aloittaa työssään 4.1.2021. Toisena kotimaan avustajana jatkaa Aila Pääkkö. Kaikki toimiston yhteystiedot löydät täältä.

Scroll to Top