Hae harjoitteluun S&D-ryhmän sihteeristöön Brysseliin

Oletko kiinnostunut Euroopan unionissa työskentelystä, tai tunnetko nuoren, joka haluaisi kokemusta kansainvälisistä ympyröistä? Nyt on hyvä mahdollisuus tarjolla, sillä meppien Miapetra Kumpula-Natrin ja Eero Heinäluoman edustamassa Euroopan parlamentin demariryhmässä (Socialists and Democrats in the European Parliament) on auki haku 28.10. saakka mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan. Harjoittelu alkaa 20.2.2023 ja päättyy 19.7.2023.

Mitä?

Sosialistien ja demokraattien ryhmä on Euroopan parlamentin demariryhmä ja on parlamentin toisiksi suurin heti keskioikeistolaisen Euroopan kansanpuolueen ryhmän jälkeen. Ryhmässä on 145 meppiä 26 eri EU-jäsenmaasta.

Harjoittelupaikkoja on auki S&D-ryhmän meppien työtä tukevassa poliittisessa sihteeristössä. Harjoittelijat sijoittuvat kiinnostuksensa mukaan joko Euroopan parlamentin valiokuntien työtä seuraaviin tiimeihin tai esimerkiksi viestintäosastolle.

Harjoittelut kestävät lähtökohtaisesti viisi kuukautta.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla ryhmän yleisen Francis Vals -harjoitteluohjelman kautta.

Kuka voi hakea?

Hakukelpoisuuden täydet ehdot sekä harjoittelupaikkojen säännöt löytyvät S&D-ryhmän sivuilta. Hakijoiden on oltava vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittaneita, 18-35 -vuotiaita sekä puhuttava perusteellisen työskentelyn mahdollistavalla tasolla englantia tai ranskaa.

Hakuaika?

Hakuaika on auki 28.10.2022 asti S&D-ryhmän nettisivujen kautta täällä:

https://www.socialistsanddemocrats.eu/working-with-us/traineeships

Scroll to Top