Maria Loima

MEP Eero Heinäluomalle uusi viestinnästä vastaava avustaja

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoman kabinetissa Brysselissä aloittaa elokuussa uutena viestinnästä ja hallinnosta vastaavana avustajana valtiotieteiden maisteri Maria Loima. 

Loima on viestintäosaaja, joka on viime vuosina johtanut sekä markkinointitiimiä yksityisen sektorin palveluksessa että omaa yritystoimintaansa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Hänen valtiotieteiden maisterintutkintonsa painottui käytännöllisen filosofian pääaineen lisäksi poliittiseen viestintään ja EU-tutkimukseen. 

– On unelmien täyttymys ja suuri kunnia päästä osaksi Heinäluoman kabinettia Brysseliin. Odotan kovasti töiden alkamista ja sosialidemokraattisen liikkeen eteen työskentelyä eurooppalaisessa viitekehyksessä, Loima toteaa. 

Politiikan parissa Loima on toiminut esimerkiksi SDP Helsingin varapuheenjohtajana, aktiivisena puolueen ohjelmatyön tekijänä ja vahvistaen useita suuria kampanjoita. 

– Vuosi parlamentissa on ollut työntäyteinen ja koronakriisi on tuonut pöydälle vielä isompia kokonaisuuksia. Tällaisessa ajassa viestinnän merkitys erityisesti korostuu. Minulle on tärkeää, että äänestäjät saavat selkeää tietoa siitä, mitä Euroopassa päätetään. Olen erittäin tyytyväinen, että saan Loiman vahvan viestinnän asiantuntemuksen osaksi tiimiäni, kertoo Heinäluoma. 

Maria Loima aloittaa viestinnän ja hallinnon tehtävissä elokuussa. MEP Heinäluoman kabinetin kokoonpano säilyy muiden tehtävien osalta ennallaan. Kabinetin päällikkönä ja budjettivaliokunnan asiantuntijana toimii Saara Anttinen. Talous- ja raha-asioiden valiokunnan asiantuntijana toimii Jan Moens ja kotimaan erityisavustajana Aila Pääkkö. 

MEP Heinäluoman ja kabinetin yhteystiedot löytyvät nettisivujen Yhteystiedot -osiosta.

Scroll to Top